3 Mart 2015 Salı

Kitapyurdu.com Alışverişim






Merhaba, geçtiğimiz günler de Kitapyurdu.com sitesinden kitap alışverişi yaptım. Ben çok fazla netten kitap alışverişi yapan biri değilim aslında ve tek kitap alışverişi yaptığım site kitapyurdu.com'dur. Aldığım kitapların içinden biri benim çok merak ettiğim bir kitap, diğeri bir etkinlik için hediye gönderildi. Diğeri ise kardeşime hediye edilecek. :) Aldığım kitaplar şu şekilde;
















Çokca merak ettiğim, 
Liane Moriarty - Yeniden Başlamak İçin Güzel Bir Gün

Yeni evli, kocasına sırılsıklam aşık, ilk bebeğine hamile, hayattan zevk almayı bilen, dertsiz tasasız bir genç kadın olan Alice, spor salonunda düşüp kafasını vurduktan sonra kendini üç çocuk annesi, kocasıyla boşanma arifesinde, hayatın koşturmacası içinde kaybolmuş, orta yaşlı, mutsuz bir kadın olarak bulur. Sahip olduğu en değerli hazineyi göz açıp kapayıncaya kadar yitiren Alice hayatının en güzel anılarını geri almak için affetmeyi, affetmek için unutmayı, unutmak içinse her şeye yeniden başlamayı öğrenmek zorundadır.





Büyüleyici bir hikaye gerçek olması da insanların istedikçe neler yapabileceğini anlatıyor.
Chiristy Brown - Sol Ayağım

Chiristy Brown doğuştan beyin felci kurbanıydı.Ancak bu talihsiz küçük bebek İrlanda edebiyatının devleri arasında yerini alacak bir yazarın muhteşem hayal gücüne ve duyarlı zekasına sahipti.
Bu,Chiristy Brown’ın kendi yaşam öyküsüdür.Brown,çocukluğunda okumayı,yazmayı,resim yapmayı ve nihayet daktilo kullanmayı öğrenmek için verdiği mücadeleyi ve bütün bunları sol ayağını kullanarak nasıl yaptığını anlatıyor.






Ve Zambak Kızı etkinlik için kargoya verildi bile:) umarım okuyan arkadaş çok beğenir..
Chitra Banarjee Divakaruni - Zambak Kızı


Yetim doğan Korobi Roy, sevgi dolu büyükanne ve büyükbabasıyla seçkin bir çocukluğun keyfini sürmüş, Kalküta’da güzel, eski bir malikânede her şeyden uzak on yedi yıl geçirmiştir. Büyükanne ve büyükbabasının onun için yaptığı her şeye rağmen, ailesinin ölümünün arkasındaki sır Korobi’nin canını sıkar ve ailesinden ona kalan tek şeye sarılır: annesinin şiir kitabında saklı bulduğu aşk mektupları. Büyüdükçe Korobi bir gün anne babasınınki gibi bir aşk bulmanın hayalini kurar. Üst düzey bir iş adamının tek oğlu olan yakışıklı Rajat’la tanıştığında ise hayali gerçekleşir. 

Nişanlanmalarından çok kısa bir süre sonra büyükbabasının ani bir kalp krizi geçirmesiyle Korobi’nin geçmişiyle ilgili sarsıcı bir sır ve ciddi maddi sıkıntılarının olduğu ortaya çıkar. Bu keşif ve büyükanne ve büyükbabasının ihanetiyle Korobi, 11 Eylül sonrası Amerika’da gerçek kimliğini bulmak üzere cesur bir arayışa çıkar. Korobi’nin etkileyici, çoğu zaman da sarsıcı yolculuğu, onu hayatının en zor kararını vermesini gerektiren bir duruma sokar.





Aldıklarım böyle, kitapyurdu.com sitesinde çok güzel indirimler var. Kargo ücreti de belli bir tutar üzeri ücretsiz! Sizin de merak ettiğiniz kitap varsa kargo parası ödemeden elinize ulaştırıverebilirsiniz. :)





Sevgiler..

2 yorum:

  1. Elimde çok kitap birikti ama ne doyabiliyorum ne yeter diyebiliyorum konu kitap olunca..gidip bir bakayım şu indirime :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplara hep aç olan kesimdeniz biz ehehe :)

      Sil