13 Mayıs 2015 Çarşamba

İzledim - Mimi - Kdrama - Mini #Dizi


Merhaba, izleyip bitirdiğim minicik bir dizi bu.. İsmi de bölümleri gibi kısacık.. 


Dizinin adı: Mimi 
Yönetmen: Song Chang-Su 
Senarist: Seo Yoo-Sun 
Yayın Kanalı: Mnet 
Bölüm sayısı: 4 
Yayın dönemi: 21 Şubat- 14 Mart 2014 


Oyuncular;
Shim Chang-Min-Han Min-Woo 
Mun Ka-Young-Mi-Mi 
Shin Hyun-Bin-Jang Eun-Hye 
Jung Ji-Soon- Manga Şefi 
Yoon Da-Kyung- Min-Woo'nun annesi 


Konusu;
Min-woo yirmi sekiz yaşında internet mangaları çizen kendi halinde bir adamdır. Günün birinde yeni bir manga çizmeye başlar ve manga birden bire popüler olur ve Min-woo ağır bir çalışma temposuyla karşı karşıya gelir. Geceleri hiç uyumaksızın manga çizmektedir. Yine de çevresindeki insanlara özellikle annesine bunu hissettirmemek için çok uğraşır. Derken bu iş stresine dayanamaz ve rahatsızlanır. Geçirdiği bu rahatsızlık onun tam on yıl öncesine dönmesine ve ilk aşkının izini sürmesine sebep olacaktır.

 


Mimi ve Min woo aslında çok güzel bir aşk yaşıyorlar, çok masum.. Ama mimi bir gün rüyasında Min woo ile buluşacakları yer de bir kaza olduğunu görür ve bundan korktuğu için koşa koşa gelir ve Min woo'ya anlatır. Min woo buna karşı çıkar rüyaların doğru olmadığını kanıtlamak ister. Ama yola atıldığında bir taksi üzerine doğru gelir, ve tam çarpıcakken Mimi onu itikler ve Mimi'ye çarpar araba.. Mimi orada ölür. Min woo o dönemi ve Mimi'yi anılarından siler,hatırlamaz.. Bir gün yeni bir manga çizmeye başlar.Ve bu mangayı belli bir yerden sonra çizemez devamını ve daha fazlası için mutlaka izleyin derim..


Min woo anılarına kavuşacak mı? 
Bunları bulmaya çalışırken neler yaşıyacak ?
Kız nasıl hayalet olup, onu takip ediyor?
Kızın yanında ki esrarengiz adam kim?

Bir çok sorular var diziye başlarken hele ilk bölümden pekte birşey anlayamayabilirsiniz, durmayın izleyin daha sonra anlıcaksınız neler neler oluyor :)

Sevgiler.


1 yorum: