30 Aralık 2016 Cuma

İzledim - Tamasha 2015 - Hint #Film


Yönetmen: Imtiaz Ali
Senaryo: Imtiaz Ali
Ülke: Hindistan
Tür: Komedi, Dram, Romantik
Vizyon Tarihi: 27 Kasım 2015
Dil: Hintçe
Müzik: A.R. Rahman
Oyuncular: Deepika Padukone, Ranbir Kapoor, Piyush Mishra, Javed Sheikh


Konusu;
Genç bir Hint kadın olan Tara (Deepika Padukone), Fransa'nın Korsika adasında tatil yaparken her şeyini kaybeder. Çok zor durumda kalan Tara'nın yardımına o sırada orada bulunan Ved (Ranbir Kapoor) yetişir. İkili çok zaman geçirirlerken birbirlerine sadece yalan söylemek üzere anlaşırlar ve bir hafta boyunca çok keyifli zaman geçirirler. Ancak Tara sonunda ülkesine döner.
4 yıl sonra Ved'le yeniden karşılaşan Tara büyük bir hayal kırıklığı yaşar, nitekim Ved onun tanıdığı gibi biri değildir. Nitekim ikisi de rol yapmışlardır. Bu olay üzerine Ved, Tara'nın kalbini kazanabilmek için kendini yeniden keşfetmek için içsel bir yolculuğa çıkar.



Yorumum;
İzleyeli bayağı bir zaman geçti, ama bloga eklemeyi unutunca eklemek istedim. Ranbir ve Deepika harikalar her zaman her filmde ayrı ayrı. Bu film de ise Fransa'da geçen sahnelerde çok eğlenceli izlerken sıkmayan ve akıcı ilerleyen bir film oluveriyor. Dört yıl sonra tekrar karşılaşmada ise, şoka uğramış oldum bende Deepika gibi. Ranbir biraz farklı kişiliğe bürünmüş. İş-ev arasında mekik dokuyan gülümseyi unutmuş biri olarak çıkıyor. Ama sonrası bitmiyor.. Birbirlerinin kalbini kazanmaya başlıyorlar.. Deepika zaten Fransa'da Ranbir'e aşık olduğunu fark etmişti.. Sonrası için izleyin derim. :) İki güzel oyuncu başroldeyken izlememezlik etmeyin. :)


Sevgiyle.


0 yorum:

Yorum Gönder