23 Aralık 2016 Cuma

BeeBeauty Yaban İğdesi ile Zenginleştirilmiş Yüz Temizleme Köpüğü


Merhaba, çok sevdiğim bir yüz temizleme köpüğü olan sadece " Gratis " mağazalarında bulabileceğiniz " BeeBeauty " markasına ait " Yaban İğdeli " ürününden bahsedeceğim.

%100 doğal kaynaklardan oluşan bu seri yaban iğdesi ile daha da faydalı hale getirilmiş. Tüm cilt tipleri için uygun olması da harika! Öncelikle bu serinin tüm ürününlerinin kokusu harika! Sırf kokusu için bile kullandığım oluyor. Ama cilde verdiği etki de göz ardı edilemez. Benim cildimi yıkadıktan sonra kesinlikle kurutma yapmadı. Çoğu kişilerin ciltlerini kuruttuklarını okumuştum. Kişiden kişiye değişebiliyormuş demek ki bu durum. Pareben, Sülfat ve Petrol içermediği için tertemiz içerikli olan bir ürün. 


Plastik bir ambalajı olan içerisinde sıvı su sıktığınız da köpürüyor. Ve köpük olarak yüzümüzü nazikçe temizliyor. Yüz temizleme ürünlerinden jellerden çok köpük ürünleri tercih ettiğimi daha önceki yazılarımda söylemiştim. Çünkü üşengecim. :) Jel ürünleri köpürtmeye uğraşmak istemiyorum. Hazır köpük olanlar daha kolay kullanımlı geliyor. Hele de böyle temiz içerikli bir ürünse dadından yenmiyor valla :) 

Kullanım talimatini hem ambalaj dışında, hem de dış karton ambalajında da bulunuyor.  Ürün yukarıda dediğim gibi sadece Gratis mağazalarında satılıyor. Hazır indirim dönemide gelmişken kaçırmadan alın deneyim derim. :) Bu markanın diğer ürünleri de %100 doğal kaynaklı olduğunu unutmayın. Bir kaç ürününü temin edin bence. :)

Sevgiyle.

4 yorum:

  1. yüz temizleme köpüğüm biterken ve indirim yaklaşırken alışveriş listeme eklendi bile :)

    YanıtlaSil
  2. Bende severek kullanıyorum bu ürünü :)

    YanıtlaSil
  3. Gratiste gördüğüm ve merak ettiğim bir üründü. Yorumundan sonra alacağım canım.Teşekkürler:)

    YanıtlaSil