30 Mart 2016 Çarşamba

İzledim - One More Happy Ending - Kdrama #Dizi





Yönetmen: Kwon Sung-Chan
Senarist: Heo Sung Hye
Yayın Tarihi: 2016
Bölüm Sayısı: 16
Ülke: Güney Kore

Konusu;
Boşanmış olmasına rağmen bir kez daha mutlu olmayı deneyen insanların hikayesini anlatacak..

Yorumum;
Hem ağlattı, hem güldürdü, hem de düşündürdü ilerde biz de mi böyle olacağız diye.Genel anlamda bu dört kafadar kızımızı anlatsa da esas kızlarımızın başı, tam duygu trafiği yaşayan bir kişi. Hep aldatılmış, terkedilmiş bir türlü mutluluğu bulamamış evlenmiş boşanmış hatta. Karşı komşusu, çocukluk arkadaşı çıkarsa?! Ve bu çocuk o zamanda aşık olmuşsa bu kıza, bizim şıpsevdi ise onun en yakın arkadaşına ona aşık olduğunu söylerse ( enem bombelere gel :D ) Güzelim doktor gerçekten aşıktı bizim şıpsevdiye. Ama şıpsevdi onun her zaman yanında olan atı olmasa da romeo'su olan ( izleyince anlayacaksınız. :) ) kişiye, döner. Hep evlilik istemek, mutlu olmak demek olmadığını geç anlayan.. Asıl mutluluk onunla yaşadığın zaman-kavgalar- herşeyin olduğunu anlamaktır. Çok güzel bir diziydi. İzleyin :) Üstte tek kızdan bahsetsem de, diğer üçü de olaydı. :)


4 yorum:

  1. Jang Na Ra varsa izlenir elbet. :) Konusu Umutsuz Ev Kadınlarını anımsattı. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umutsuz ev kadınları bunun yanında gerçekten epey umutsuz kalır. :) Bu çok eğlenceliydi kimi sahneeleri üzücü olsada :)

      Sil
  2. Bu diziyi bir bitiremedim. Son iki bölüm kala sonunu izlemesem de olur dedim kaldı öyle ama Jang Na Ra'yı her zamanki tatlılığıyla izlemek güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonu pek güzeldi bence :)izlemelisin sende :)

      Sil