3 Şubat 2017 Cuma

Nehir Mavisi Güneş Gözlükleriyle Buluştu!

Yaz, kış fark etmeksizin dört mevsim kullanmadan edemediğimiz. Her kıyafetimizle kombinlediğimiz aksesuarlardan olan. Bu yıl da diğer yıllar gibi çok konuşulacak "Güneş Gözlükleri"

 Önceden gözlük modelleri seçme konusunda epey yetersizdik. Seçenek azdı ve de bu kadar moda değildi. Moda her dönem kendini yenilemeye başlayınca güneş gözlükleri de yüzümüzü gülümsetmeye başladı. Gözlükler kombinlerle bütünleşince de, şekillerinden renklerine kadar her gün farklılaşmaya başladı. Bu yıl 'ın en gözde renkleriyle rengine renk kattı diyebilirim.




















Moda da bu rüzgarla savruldu ve yılın en gözde rengi olan, Nehir'in Mavi'si güneş gözlükleriyle yenilendi. Atasun Optik bu güneş gözlükleriyle harika kombinler oluşturmak isteyenler için yepyeni modellerle gözleri gülümseten, albenisi yüksek gözlükler sundu.


 Siz de kombininizi gülümsetmek isterseniz bu modellere bakın derim.  https://www.atasunoptik.com.tr/nehir-mavisi-gunes-gozlugu-modelleri Artık eskisi gibi gözlük alırken, yüz şeklinizi, kaşlarınızı vs. düşünmenize gerek kalmıyor. Moda o kadar değişti ki yüzünüze uymayan bir gözlükle bile harikalar yaratabilirsiniz. Gözlük de her zaman kombinimin vazgeçilmezi diyorsanız zevkinize uyan her şey sizi güzel kılar!

 Sizi gülümseten gözlükleri bulmanız dileğiyle.

Sevgiyle
Musmutlu günler.


3 yorum: