4 Ocak 2017 Çarşamba

Çevre Dostu Çanta : Netpak Ambalaj


Çevre dostu ambalaj son dönmelerde en dikkat çeken konulardan biri. İnsan sağlığına ve çevre sağlığına olumlu etkiler yatan ürünler üretmek artık daha önemli.  Çünkü gelişen dünyada insan sağlığına olumsuz etkiler veren ürünlerin varlığı ile insanlık birçok tehdit ile yüz yüze geliyor. Onları bu etkiden kurtarmanın yolu ise üretilen ürünlerin kalitesinden ve çevre dostu oluşundan geçiyor. Yaklaşık 40 yıldır müşteri memnuniyeti altında insanlara hizmet vermekten çekinmeyen Netpak Ambalaj dünya çapında bir markadır. Firmamız dünyada en önemli ambalaj üreticilerinden biridir.
Sizlere en iyi hizmeti vermek ve prensiplerimizin arkasında durmak adına birçok projemiz olmakla beraber ödüllü patentlerimiz ile uluslararası bir performans sergiliyoruz. Devlet destekli olan projelerimiz ile kendimizi sürekli olarak yenileyen ve gelişen bir firmayız. Hem üretim teknolojimizi hem de üretilen ambalajlarımızı geliştirerek yurt içinde ve yurt dışında önder firma olmayı hedefliyor ve bunu gerçekleştiriyoruz. Çünkü çevre dostu ambalaja üretmenin oldukça önemli olduğuna inanıyoruz.
Ürettiğimiz koton kumaş bez çanta, market poşeti, fuar torbası, market torbası, koton bez çanta gibi ürünler tamamen çevre dostu olup hem şimdiki sağlığınız için hem de geleceğimizdeki hayatımız için uygun koşullar oluşturuyoruz. Naylon olan poşetlerin toprakta yok oluş süreleri oldukça uzun olduğundan dolayı çevre dostu değildir. Ayrıca sağlıksız olmaları ve koku yapmaları ile bez çantalara oranla çevreye ve insan sağlığına oldukça zararlıdır. Biz ise insan sağlığı için her gün kendimizi ve ürünlerimizi yenileyerek hareket ediyor ve insanların kontrolü bir şekilde yaşamaları için olanak sağlıyoruz.
Dünyanın dengesinin son yıllarda bir hayli bozulması üzerine insanların da artık çözüm odaklı ve yardımcı bir tavırla üretkenlik seviyesine ulaşması gerekiyor. Çevre için bir yıkım sürecinde iken firmalar da üzerine düşen görevleri yerine getirmeli. Tek kullanımlık sağlıklı olan ürünler, plastik taşıma torbaları ile artık çevre dostu bir zaman dilimine geçiliyor. Ürünlerimizin tamamı çevre dostu olduğundan dolayı kuşku duymaksızın ürünlerimizi kullanabilir ve sağlıklı bir kullanım süreci yaşayarak sağlığınızı da koruyabilirsiniz. Bu alandaki gelişmeleri de geri dönüşüm haberleri bölümümüze giderek öğrenebilirsiniz.
Dünya gelecek ile ilgili kaygılarının sinyallerini bizlere gösterirken küresel ısınma bu denli etkisini hissettirirken, dünyanın dengesinin bozulmasına izleyici kalmayan bir firma olarak insanlığın da dengesinin bozulmaması için çaba sarf ediyoruz. Sürekli üretme ve gelişme odaklı bir kuruluş olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında sürekli olarak faaliyet gösteriyoruz.

Ürettiğimiz bez çantalar ile ekoloji dostu bir tutum sergiliyor ve lastik poşetlerin su altında yarattığı ve toprakta yarattığı kirliliğe bir son vermek istiyoruz. Bu nedenle plastik poşetlerin kullanılmasının yerine daha sağlıklı olan bez çantaların kullanılması için hem insanları teşvik ediyor hem de bu konuda gerekli destek çalışmalarını yürütüyoruz. Siz de Net pak Ambalaj ile dünya yararına bir adım atabilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Sevgiyle.

0 yorum:

Yorum Gönder