24 Ocak 2017 Salı

BeeBeauty Yaban İğdesi ile Zenginleştirilmiş Yaşlanma Karşıtı Gece Kremi


Merhaba! geçtiğimiz günlerde BeeBeauty markasının aynı seriden olan BeeBeauty Yaban İğdesi ile Zenginleştirilmiş Yüz Bakım Maskesi ve BeeBeauty Yaban İğdesi ile Zenginleştirilmiş Yüz Temizleme Köpüğü 'den bahsetmiştim. Sıra severek kullandığım gece kreminde. 

Bu serinin kokusu harika, ambalajı harika. İçeriği harika. Kısaca harika bir ürün! Ürünü epeydir kullanıyorum. Yorumlamam için yeterli süre bence. Kremin yapısı güzel cilt tarafından emilmeside harika. Sürüldüğü anda yağlı görüntü vermeden cilt tarafından emilmeye başlıyor. İçeriğinde Yaban iğdesi yağı, Jojoba tohumu yağı ve E vitamini içerdiği için cildi nemlendirmemesi gibi bir durum söz konusu olmuyor. Tüm cilt tiplerine uygun bu seri ama bence çok kuru bir cildiniz varsa sizin için yetersiz kalır. Yaşlanma karşıtı olduğu için masaj yaparak sürülmesi bu etkiyi daha da öne çıkaracaktır. 
Bu markanın tüm ürünleri,  %100 doğal kaynaklardan oluşuyor. İçeriğinde Sülfat, pareben ve petrol bulunmuyor. Kullanırken herhangi bir sivilce vs. yapmadı bende. Ürün uygun fiyatlı olması ve doğal kaynaklardan oluşması vee güzel kokusuyla beğendirdi kendini bana :) Alınıp kullanılabilir, sevilir sarmalanabilir! :) Ürün tüm Gratis mağazalarında bulabilirsiniz!

Musmutlu günler.
Sevgiyle.




3 yorum:

  1. memnun kalmana çok sevindim canım yeni yazıma beklerim

    YanıtlaSil
  2. 100 % dogal olmasi ilgimi cekti tesekkürler paylasiminiz icin :)

    YanıtlaSil
  3. Benimde sevdiğim bir gece kremi :)

    YanıtlaSil