2 Ocak 2017 Pazartesi

BeeBeauty Yaban İğdesi ile Zenginleştirilmiş Yüz Bakım Maskesi


Merhaba, bu markanın daha önce Yüz Temizleme Köpüğü'nden bahsetmiştim. Sıra, yüz bakım maskesinde!  BeeBeauty markasından daha önceki postumda bahsetmiştim. %100 doğal kaynaklardan ve bitki özlerinden oluştuğunu. Bu yaban iğdesi yağı ile zenginleştirilmiş yüz temizleme maskesi ise, içeriğinde  Kaolin Kili, Papatya Özü, Susam Yağı, Argan yağı ve E vitamini içeriyor. Ciltteki kirleri yok etmeyi hedeflerken besliyor vede nemlendiriyor.


Kaolin Kili 'ni ( Beyaz Kil ) çok faydaları var, antibakteriyel ve detoks etkisi veriyor. Gözeneklerde biriken kirleri çıkararak cildi temizler ve hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur cildin genç ve sağlıklı görünmesini sağlar. Düzenli kullanımda ciltteki pürüzleri yok eder.
Yağlar ve E vitamini de cildi besliyor ve hücreleri yenileme özelliklerine sahipler. Yani çok faydalı bir maske :)

Ürünün ambalajı bu seri ile aynı, kullanım talimatları ve içeriği hem karton ambalajında hemde maskenin üstünde yazıyor. Pareben, Sülfat ve Petrol içermiyor! Bu serinin ve bu markanın bütün ürünleri tüm cilt tipleri için uygun olması da büyük avantaj. Ve harika kokuyor bence, yüzünüzü yıkadıktan sonra bile o koku burnunuza geliyor  :)


Sevgiyle,

1 yorum: