1 Eylül 2015 Salı

İzledim - Wayward Pines - Yabancı #Dizi




Yaratıcı : Chad Hodge (2015)
Oyuncular : Matt Dillon, Carla Gugino, Toby Jones, Shannyn Sossamon, Melissa Leo, Charlie Tahan ...
Ülke : ABD
Tür : Dram, Polisiye, Gerilim
Durum : 1 Sezondan sonrası yokmuş :(



Konusu,
Blake Crouch'un Pines isimli romanından uyarlanan Wayward Pines, baş yapımcılığını Altıncı His, İşaretler gibi filmlerin yönetmeni M. Night Shyamalan'ın yaptığı, başrollerini Oscar adaylığı bulunan Matt Dillon, Terence Howard, Juliette Lewis gibi isimlerin üstlendiği son zamanın en fazla beklenen serilerinden biri.

Kaybolan iki federal ajanın izini süren Ethan Burke'ün Wayward Pines kasabasına yolunun düşmesiyle başlayan hikaye çıkışsızlık hissi ve kabusları anımsatan atmosferiyle gerçek üstü bir deneyimin kapılarını açıyor. Wayward Pines'a giren bir daha asla çıkamıyor!




Yorumum,
İlk bölümler anlamak çok zor geliyordu. Evet çok ilginç bir kasaba herşeyiniz var! Ama çıkışınız yok, gelişinizi hatırlamıyorsunuz ve her halinizi dinleyen ve izleyenler var! Kim bunlar? Fazla merak uyandıran bir dizi ve sonuna doğru yaklaştığınız da çoğu düşüncelerinizin, sorularınızın cevabını bulabiliyorsunuz. 10. bölüm de bitiyor dizi maalesef. 2 sezon da olmayacakmış! Ama öyle bir yerde bıraktılar ki bu merak da bize hediye kaldı. İzleyin derim. Ama fazla bağlanmayın devamı yok çünkü.. :)



Sevgiler.

0 yorum:

Yorum Gönder