5 Kasım 2014 Çarşamba

İzledim - Doctor Stranger - Kdrama #Dizi







Adı: Doctor Stranger 닥터 이방인
Tür: Dram, Romantik, Aksiyon
Yönetmen: Jin Hyeok
Senarist: Park Jin-Woo
Bölüm Sayısı: 20
Yapım Yılı: 2014

KONU;

Çocukken, Park Hoon (Lee Jong-Suk) ve onun babası Kuzey Kore tarafından kaçırılır. Kuzey Kore'de Park Hoon, zaten bir doktor olan babası tarafından bir doktor olmak için eğitilir. Park Hoon göğüs cerrahı alanında bir deha olur ve daha sonra Güney Kore'ye kaçar.
Park Hoon Güney Kore'nin en iyi hastanesi olan Dongwoo Üniversitesi Hastanesi'nde bir doktor olarak çalışmaya başlar, ama o kendini tam bir yabancı gibi hisseder. O, Kuzey Kore'den sevdiği kadını getirmek için para kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır.



Kızımız ve oğlumuz küçükken birbiriyle Kuzey Kore'de tanışırlar oğlumuz Güney Kore'ye döndüğünü sanarken yine bir aksiyon olur ve Kuzey Kore'de kalıp özel dersler, eğitimler alıp Doktor olur, ama bu doktor,cerrah eğitimini Kuzey Kore'de yapması ve oranın sartları birşeyler öğrenmek için insanların ölümüne bile göz yummaları çok insafsızca. Ama beyimiz maalesef isteyerek yapmıyor bunları. Bu eğitimleri sırasında kızımızı da babası alıp götürüyor ya da kaçırıyor her neyse, bir mülteci kampında baba kız biri bulunuyor, kızın böbrekleri bitmiş durumda( evet asıl kızımız maalesef o :( ) babası da aynı durumda tek böbreği çalışır durumda babası yalvarıyor ve o böbreğini kızına verdiriyor. Babası ölüyor ve kızımız yaşıyor sonra olayların ardı arkası kesilmiyor. 


Kızımız ve oğlumuz Güney Kore'ye kaçarlar, ama Güney Kore Başbakanı da ufacıkken yolladığı çocugu tanır ve vatandaşlık verdittirmez.. sonra olaylar olaylar..

izleyin efendim sonu mutlu biten bir dizi ama oraya kadar git-gellerle dolu. :)


















0 yorum:

Yorum Gönder