25 Haziran 2016 Cumartesi

İzledim - Kill Me Heal Me 2015 - Kdrama #Dizi









Adı: Kill Me, Heal Me
Tür: Romantik, Komedi, Tıbbi
Yönetmenler: Kim Jin Man, Kim Dae Jin
Senarist: Jin Soo Wan
Yayın Tarihi: 2015


Konusu;
Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu hastası üçüncü kuşak bir milyarder Cha Do Hyun ile psikiyatri uzmanlığı
asistanlığının birinci yılında olan ve onu gizlice tedavi eden Oh Ri Jin arasında geçen bir romantik komedi.


Çocukluğunda yaşadığı travmatik bir olaydan sonra , Cha Do Hyun hafıza kayıpları yaşar ve sonra kişiliği yedi farklı kimliğe bölünür. (Cha Do-Hyun, Shin Se-Gi, Ferry Park, Ahn Yo-Sub, Ahn Yo-Na, Nana, ve Bay X)  Asistan doktor, Oh Ri Jin, görünürde güzel, masum ve popüler bir kadındır fakat o ve ikiz kardeşi, Oh Ri On, diğer yüzlerini gizlerler.


 Oh Ri Jin para merkezli, pis huyları olan ve profesyonel bir güreşçi olmayı hayal eden biridir; Oh Ri On ise safmış gibi davranmasına rağmen aslında dahi bir dedektif romanları yazarıdır.



Yorumum;
Yedi farklı kişilik, çok ilgi çekiciydi.. Cha Do uysal bir kişilik ve ana kişiliktir. Se Gi ve Ferry Park ise favorim. :) Yo-Na ise komik bir kişilik.. Yo-Sub ise çok duygusal depresyonu içinde epey büyütmüş. Nana ve Bay X.. Olan biten ardından en anlamlı kişilikler. Aslında dizi çok güzeldi, her bölümü ilgi çekiciydi. Cha Do'nun hafızasının bir kısmı aslında onu tedavi etmeye çalışan Ri Jin ile birlikte daha da hızlı gelişir. Ri Jin'in de aynı dönemlere ait bir hafıza kaybı var çünkü. Cha Do'yu tedavi ederken, kendine de ait birşeyler bulur. Ve Cha Do'nun kişilik bozukluğuna sebep olan kişinin kendisi olduğunu öğrenir. Bunu çözdüklerinde Cha Do hafızasını geri aldığında bütün kişilikler tek tek gider..Bu zamana kadar neler neler yaşıyorlar mutlaka izlenilecek dizilerden. İzlemediyseniz hemen izleyin derim. 


4 yorum:

  1. Valla güzel nostalji oldu bu yazı :) Se Gi'yi özledim!! :)

    YanıtlaSil
  2. Shin Se Gi ve Cha Do Hyun arasında kalmıştım. :') Ama karakterlerin hiçbirine kıyamıyordum. Oyunculuklar zaten muazzamdı. Türkiye'de o kadar çok uyarlama yapılıyor ki, artık Kill Me Heal Me de gelsin demeye başladım. :D Özellikle Ost çok iyiydi.

    YanıtlaSil
  3. Bir solukta izlediğim çok sevdiğim dizilerden. Oyuncu hakkını vermişti rolünün, her kişiliğinde tamamen farklı biriydi.

    YanıtlaSil