20 Nisan 2016 Çarşamba

İzledim - Oh My Venüs - Kdrama #Dizi


Yönetmen: Kim Hyung-Suk
Senarist: Kim Eun-Ji
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Dönemi: 16 Kasım 2015 - 5 Ocak 2016
Ülke: Güney Kore







Konusu;
Kim Young-Ho (So Ji-Sub) Hollywood yıldızları için kişisel antrenörlük yapmaktadır. Varlıklı bir aileden gelmiş olmasına rağmen çocukluk yıllarında büyük bir sakatlık geçirmiştir. Sabır ve inatla sorunların üstesinden gelindiğine inanmaktadır.
Kang Joo-Eun (Shin Min-Ah) gençlik yıllarında güzelliği ile nam salmıştır. Şimdiyse 33 yaşında bir avukattır. O zamandan beri epey kilo almıştır. Erkek arkadaşı tarafından terk edilmiştir. Doktorunun da sağlık sorunları olduğunu söylemesi üzerinde kilo vermek için Kim Young-Ho'yu tutar. Kang Joo-Eun'un fiziksel görünümünü değiştirmek için çalışırlarken birbirlerinin manevi yaralarını da iyileştirip aşık olacaklardır.




Yorumum;
Geç izlediğim dizi olması sebebiyle biraz üzüntüye kapıldığım oldu.  Çok sevimli bir dizi. Ve bolca ders çıkarabileceğimiz türde. Hayat bize tüm güzellikleri bugun önümüze sunduğu için şükretmeliyiz. Yarın nasıl olacağımızı hiçte bilemeyebiliriz. Dizi ilk başlar çok klişeydi, ta ki o güzelim kızın 15 sen sonra ki halini görünceye kadar. Gerçekten hayat tuhaf. Dış görünüşün önemli olduğu bir zaman da, dış görünüşün değişimi bu olsa gerek. Neyse ki Young Ho ile karşılaşır ve o zayıflama isteğiyle, hırsıyla ya da her neyse! başardı, başardılar! o güzelim gamzeli halini gördüğü an ki kısım büyüleyiciydi. Aşk orada saklıydı bence. Ji sub,un hastalığında yaptığı konuşma yokmuydu min ah'ın ağla ağla bir kaldım. Tepkiler, oyunculuklar herşey harikaydı. Sinir olduğum kişiler elbette vardı. Ama herşeyi anlatırsam olmaz, azıcık spoil yeter. :) İzleyin derim. Ben gibi çok geç kalmadan izleyin hatta :p








5 yorum:

  1. Shin Min Ah ve So Ji Sob çok sevdiğim iki oyuncu. Diziyi izlemek isteyip sürekli erteledim. Bende izlemeliyim sanırım. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok sevimli diziydi. Shin Min Ah'ı uzun süreden sonra izlemek güzeldi. So ji Sob'u da böyle sevimli adam tiplerinde daha çok görsek keşke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke, şebeklik bu kadar yakışır bir insana :)

      Sil
  3. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca çam sakızı çoban armağanı ufak hediyeli ayrıca bir de çekilişim var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil