10 Ağustos 2015 Pazartesi

İzledim - Daawat-e-Ishq - Aşk'a Davet #Film



Yönetmen : Habib Faisal
Vizyon Tarihi : 18 Eylül 2014
Ülke : Hindistan
Tür: Romantik -Komedi
Senaryo: Habib Faisal, Jyoti Kapoor 


Konusu
Hyderabad'da babasıyla birlikte yaşayan ve bir ayakkabı mağazasında çalışan Gullu (Parineeti Chopra), evlenme çağında olmasına rağmen, sahip olduğu yetersiz çeyiz miktarından dolayı damat ailelerinin tarafından sürekli reddedilmektedir. Evlenmekten vazgeçen ve hayallerinin peşine düşmek niyetinde, babasıyla birlikte Lucknow'a gider ve sahte kişilikler yaratarak, çeyizi yasak eden yeni kanundan faydalanarak para kazanmaya karar verirler. Kebap dükkanı olan zengin Tariq (Aditya Roy Kapur)'u avlarına düşürmek isterler. Fakat Gullu'nun hisleri yenik düşer. Böylece içinden çıkılamaz bir işe girmiş olurlar.


Yorumum
Ne kadar içten ne kadar samimi bir filmdi. Alıp içime sarasım geldi resmen! Aşk'ın yönünü değiştiren adam Tariq, Ne söylesem az gelir harika ötesi bir filmdi. Defalarca izleyebilirim sıkılmadan. Epey aşk içeriyor :) Bol duygulu bir film. Bir ara gözlerim bile doldu yani :) Sonu mutlu biten herşeyi çok daha sevdiğim doğrudur. Bunlarda sonunda mutlu mesut oluyorlar benden demesi, izlemediyseniz koşun izleyin efenim. :) Birde müziklerini dinlemeden geçmeyiniz! :)








Sevgiler!






2 yorum:

  1. Müzikleri, kostümleri, hikayesi her şeyi çok güzeldi bu filmin.En çokta Tarusu :) Aditya böyle bol bol romantik komedi çekse keşke.

    YanıtlaSil